Therapeut

Wie ben ik?

Ik ben Sandra van der Sanden. Tijdens mijn studie Technische Geneeskunde wist ik dat ik een ander pad in wilde slaan. Na een zoektocht kwam ik bij de open dag van de osteopathie opleiding van College Sutherland en was ik meteen verkocht.

Sinds 2017 ben ik werkzaam als osteopaat en kan daar volle bak van genieten! De diversiteit aan patiënten, maakt dat iedere dag weer anders is.

Het mooie aan osteopathie vind ik de brede kijk op de mens. Er zijn zoveel verschillende invloeden die maken hoe een lijf functioneert of juist disfunctioneert. Iedere patiënt is een puzzel fysiek, emotioneel, energetisch, hormonaal. Daarom stel ik veel vragen en leer ik de persoon die ik behandel beter kennen. Zo is iedere behandeling anders en afgestemd op de patiënt.

Mocht u twijfelen of osteopathie wel bij u past of dat u met uw klachten wel terecht kunt. Neem dan gerust contact met mij op.

Tot ziens in de praktijk!