Behandeling

Iedere behandeling is anders, deze is afgestemd op de persoon die op tafel ligt.

Behandeling

De osteopathie behandeling heeft bij iedere patiënt een ander effect. De osteopaat stemt de behandeling dan ook af op uw lijf. Mocht u vragen hebben welk consult het beste bij u past neem dan gerust contact met ons op. Wij zien patiënten uit Rosmalen en omgeving Den Bosch.

Eerste afspraak

Voor de eerste afspraak in Rosmalen krijgt u een vragenlijst opgestuurd. Daarna zien we u in de praktijk in Rosmalen voor de eerste afspraak.
De eerste afspraak bestaat uit een intake, onderzoek en start van de behandeling. Deze duurt 45 minuten. Dit is voor volwassenen, kinderen en baby’s.
De osteopaat krijgt een indruk van het functioneren van het lichaam. De bevindingen en het vervolg zullen met u besproken worden.

Vervolgbehandeling

Een vervolg behandeling duurt 45 minuten. Wanneer er acute klachten zijn zullen er gemiddeld 4-6 osteopathie behandelingen nodig zijn. Bij chronische klachten zullen er meer behandelingen nodig zijn. Dit zal door de osteopaat met u besproken worden.
Er zitten meestal meerdere weken tussen de behandelingen.

Verkort vervolgconsult

Voor sommige patiënten is het plezierig om een korter vervolgconsult te boeken. Deze behandeling duurt circa 30 minuten.
Een verkort consult is interessant voor mensen die ter onderhoud komen of als vervolgconsult voor baby’s.
Voor volwassenen is dit alleen mogelijk na overleg met de osteopaat.

Tarieven & Vergoeding

Intake: €90,-
Vervolgconsult: €90,-
Verkort consult: €70,-

Vergoedingen voor osteopathie zijn afhankelijk hoe u bent verzekerd. Vraag voor de zekerheid bij uw zorgverzekeraar na hoeveel u krijgt vergoed.
Het is gebruikelijk de factuur direct na de behandeling te betalen. Het liefst per pin.

LET OP! Vanaf 1-1-2024 zijn wij genoodzaakt het tarief te verhogen. Nieuwe tarieven:
Intake € 95,-
Vervolgconsult € 95,-
Verkort consult € 75,-

Meteen iets inplannen?